Meny

Varmepumpekonferansen 2019

Quality Hotel Expo, Fornebu 19. - 20. mars

Utstillerpakke 2019

Norsk Varmepumpeforening tilbyr sine medlemmer og samarbeidspartnere å være utstillere. Under konferansen vil det være et utstillingstorg begge dager der alle utstillere har en stand. Etter endt program på dag 1 samles deltakerne til drikke og uformell prat med bransjekolleger i utstillingsområdet.

Tilbud om å være utstiller på Varmepumpekonferansen 2019

19. og 20. mars arrangeres Varmepumpekonferansen 2019, varmepumpebransjens viktigste møteplass. Konferansen er en sentral nettverksarena som samler hele bransjen til faglig påfyll gjennom et spennende program, festmiddag, samt utdeling av årets varmepumpepriser.

Har dere lyst til å være utstiller disse to dagene?

Konferansen arrangeres på moderne og flotte Quality Hotel Expo på Fornebu. Utstillingsområdet ligger i pauseområdet rett på utsiden av konferansesalene og tilbakemeldingene vi fikk fra deltakere og utstillere i 2018 var svært gode.

Norsk Varmepumpeforening tilbyr sine medlemmer og samarbeidspartnere å være utstillere. Dette er en ypperlig anledning til å markedsføre seg som en engasjert aktør i bransjen. Utstillerpakken koster kr. 25 000 eks. mva. og inkluderer deltakelse for to personer med festmiddag.

Dette inneholder utstillerpakken

  • Logo på invitasjonen som vil distribueres gjennom ulike kanaler og gjennom annonsering.
  • Presentasjon på varmepumpekonferansen.no med logo og en kort firmabeskrivelse (200-300 tegn).
  • Logo på storskjerm i alle pauser begge dager.
  • Stand i utstillingsområdet begge dager. Maksimal størrelse er 2 m x 2 m. Ved behov for større stand, må dette avklares på forhånd.
  • Deltakelse for 2 personer med festmiddag.
  • Her er det "førstemann til mølla" prinsippet som gjelder, så vær raskt ute med å melde din interesse! Send en e-post til einar@novap.no eller ring oss på 22 80 50 30 dersom du ønsker å være utstiller.

 

Bli utstiller nå!